niedziela, 16 lutego 2014

Lekka warzywna kolacja

Dzisiaj na kolację skromne warzywa w towarzystwie kolejnego z moich nowych produktów - Gomasio z algami. Gomasio - jest używany jako dodatek to wszystkich potraw, pasuje również idealnie do sushi. Jest to zwyczajnie mówiąc, sól sezamowa. Moja fasolka nabrała przez to bardzo oryginalnego smaku :-)

Konkretne Gomasio, którego ja używałam jest zamknięte w leciutkim, bo plastykowym słoiku. 

Na talerzu znalazła się paczka mrożonej fasolki, "resztki" z sokowirówki - burak i marchew, pora i jako dodatek przecier pomidorowy.
Kolacja smaczna i w sam raz dla leniuszków ;-)




5 komentarzy:

  1. Fasolka z sezamem? Moje smaki! To chyba idealne danie dla mnie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. bardzo fajna, lekka, zdrowa kolacyjka:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wspaniały pomysł na kolacje ;)

    Dodaje do obserwowanych ;) będę często tu zaglądać bo widzę, że warto ;)
    Zapraszam do siebie ;*

    http://diamond-life-healthly.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo cieszy mnie obecność stałych bywalców na moim blogu :-)

      Usuń
  4. Ostatnio jadłem identyczne warzywa na obiad:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...